چگونه استرس ناشی از امتحانات مجازی در پاندمی کرونا را مدیریت کنیم
روانشناس مرکز مشاوره دانشجویان دانشگاه استرس و اضطراب در ایام امتحانات را باعث کاهش عملکرد و عدم تمرکز دانشجویان برشمرد و به تبیین راهکارهایی برای مدیریت استرس در ایام امتحانات مجازی در پاندمی کرونا پرداخت.
ارتقاء مرتبه یکی از اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات بیماری های مزمن تنفسی
معاون آموزشی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از ارتقاء مرتبه دکتر سیدمحمد سیدمهدی از اعضای هیات علمی این مرکز خبر داد.
چگونه عوارض پوستی ماسک های تنفسی را كاهش دهيم؟
متخصص پوست و موی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به عوارض پوستی ناشی از مصرف ماسک های تنفسی، بر عدم استفاده از کرم ها و محصولات آرایشی در هنگام استفاده از ماسک تاکید کرد.
دکتر عابدینی فوق تخصص بیماریهای ریوی بیمارستان مسیح دانشوری:
تشدید انتقال عفونت، ویروس و بیماری در هوای آلوده
دکتر عاطفه عابدینی فوق تخصص بیماریهای ریوی بیمارستان مسیح دانشوری و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تبعات و عوارض آلودگی هوا بر سلامت افراد جامعه، عنوان کرد: میزان انتقال عفونت، ویروس و بیماری در هوای آلوده تشدید میشود.
مهمترین نکات تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا
رییس اداره تغذیه بیمارستان دکترمسیح دانشوری مصرف برخي مواد غذايي را باعث تقويت سيستم ایمنی، تنفسي، گوارشي و قلبي و کاهش آسيب هاي ناشي از آلاينده ها در بدن عنوان کرد.
۳۰ درصد قربانیان کرونا هیچ بیماری زمینه ای ندارند/ جهان بدون واکسن جهانی تیره و تار است.
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر این که به طور کلی ۳۰ درصد از جان باختگان کرونا، مبتلا به هیچ بیماری زمینه ای خاص و شناخته شده ای نیستند، گفت: این موضوع مربوط به هیچ رده سنی خاصی نیست و درمورد جوانان نیزصادق است.
آیا واکسن ها از پس ویروس جهش یافته کرونا برمی آیند؟
استاد تمام ویروس شناسی پزشکی گفت: به طور کلی هر تغییری که در پروئتین هدف واکسن ایجاد شود، این نگرانی و علامت سوال را ایجاد می کند که آیا واکسن هایی که در حال ورود به بازار هستند همچنان کارایی لازم را دارند یا خیر.
وقوع پیک چهارم کرونا درصورت عادی انگاری
خطر "یلدا" برای سالمندان
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری هرگونه عادی انگاری شرایط و بیتوجهی به رعایت پروتکلها و اصول بهداشتی را منجر به وقوع پیکهای بعدی بیماری در زمستان عنوان کرد و گفت: تجربه ثابت کرده که هر بار به دنبال عادی انگاری شرایط و عدم رعایتها، پیکهای شدید بیماری رخ داده و هر پیک نسبت به پیک قبلی بیماری شدیدتر بوده است.
خطرات تزریق واکسن کرونا به مراتب کمتر از عدم استفاده از آن است.
فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری خطرات تزریق کردن واکسن کرونا را به مراتب کمتر از عدم استفاده آن دانست و گفت: علیرغم این که اثر گذاری حقیقی واکسن کرونا از سوی سازمان بهداشت جهانی تایید شده ولی از طرفی این سازمان تزریق واکسن را هم اجباری اعلام نکرده است.
توصیههای استفاده از ماسک برای مکانهای عمومی و کارکنان بهداشت به روزرسانی شد
به گزارش گروه ترجمه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سازمان بهداشت جهانی، رهنمودهای مربوط به استفاده از ماسک را سختتر نمود، که بر اساس اسن توصیه های جدید، در مکانهایی که کووید-۱۹در حال گسترش است، ماسکها باید توسط همه در مرکزهای مراقبت بهداشتی و برای همه تعاملها در فضاهای داخلی با تهویه کم استفاده شوند.