×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :1
مصرف غذاهای پرچرب را در تابستان به حداقل برسانید

مصرف غذاهای پرچرب را در تابستان به حداقل برسانید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا، تاکید کرد: در فصل تابستان و گرما نباید غذا‌های پرانرژی و پرچرب استفاده شود و مصرف غذا‌های فراوری شده که نمک پنهان دارد نیز باید به حداقل برسد.

توصیه‌های تغذیه‌ای برای غلبه بر استرس و اضطراب

توصیه‌های تغذیه‌ای برای غلبه بر استرس و اضطراب

متخصص تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با بیان اینکه کنترل استرس ابزاری قدرتمند برای ارتقای سلامت است، رژیم غذایی مناسب را راهبردی موثر در کنترل استرس عنوان کرد.

کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبت های ویژه و سل ۲۰۲۴
کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبت های ویژه و سل ۲۰۲۴

کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبت های ویژه و سل ۲۰۲۴

کنگره بین الملی بیماری های ریوی، مراقبت های ویژه و سل هر دو سال یکبار توسط مرکز آموزشی، پژوهشی، درمانی سل و بیماری های ریوی (بیمارستان دکتر مسیح دانشوری) در شهر تهران برگزار می شود.

با آلرژی بهاره و راه‌های مقابله با آن آشنا شوید

با آلرژی بهاره و راه‌های مقابله با آن آشنا شوید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به نظر می‌رسد به دلیل تنوع اقلیمی در ایران شروع آلرژی بهاره در همه ایران در یک زمان نیست، به عنوان مثال ساکنین مناطق جنوبی ایران ممکن است در زمانی نزدیکتر (مانند ماه های بهمن و یا اسفند) دچار علائم این بیماری شوند.

سبزیجات سبز و برگ‌دار را خیس نکنید!

سبزیجات سبز و برگ‌دار را خیس نکنید!

سبزی‌های برگ دار را خیس نکنید. اگر آنها را خیس کنید، میکروب‌های یک برگ می توانند به سایرین سرایت کنند. همچنین، اگر آنها را در سینک ظرفشویی خیس کنید، میکروب‌های موجود در سینک هم ممکن است سبزی‌ها را آلوده کنند. بهترین راه برای شستن سبزی‌های برگ‌دار این است که آنها را زیر آب جاری بشویید.

آنچه باید درباره تغذیه در فصل گرما بدانید
آنچه باید درباره تغذیه در فصل گرما بدانید

آنچه باید درباره تغذیه در فصل گرما بدانید

عضو هیئت علمی دانشگاه بیان کرد: با شروع فصل تابستان و گرم شدن هوابه تدریج نیاز بدن به کالری کمتر می شود و همچنین بدلیل تعریق فراوان در بدن افراد، نیاز به آب، املاح و ویتامین ها بیشتر می شود.

استانداردهای غذایی جان انسان‌ها را نجات می‌دهد
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا

استانداردهای غذایی جان انسان‌ها را نجات می‌دهد

در سال ۲۰۱۸ مجمع عمومی سازمان ملل متحد با توجه به اهمیت موضوع جهانی بیماری‌های منتقله از غذا و مباحث ایمنی موادغذایی، هفتم ژوئن مصادف با 17 خرداد را به عنوان "روز جهانی ایمنی مواد غذایی" (World food safety Day: WFSD) اعلام کرد.

تفاوت‌های آلرژی فصلی با کرونا

تفاوت‌های آلرژی فصلی با کرونا

فوق تخصص آسم و آلرژی بیمارستان دکترمسیح دانشوری رینیت آلرژیک را یک بیماری التهابی شایع مخاط بینی عنوان کرد که با توجه به شباهت علایم آن با کووید 19 باعث نگرانی برخی از مبتلایان شده است.

تنظیمات قالب