دستورالعمل تقویت حس بویایی بعد از بهبود عفونتهای ویروسی (کروناویروس و...)
اگر همزمان یا پس از یک دوره سرماخوردگی دچار کاهش قابل توجهی بویایی (و چشایی) شده اید، به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر التهاب عصب بویایی به دنبال عفونتهای ویروسی است.
راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس
راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس: ویژه کارکنان آزمایشگاههای تشخیص طبی و تحقیقاتی مرتبط
راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس
دستورالعمل مراقب از خود و دیگران در «مطب»، در برابر کروناویروس جدید
دیابتی ها بیش از سایرین در معرض ابتلا به کرونا
فوق تخصص غدد و متابولیسم دانشگاه به افرادی که از دیابت رنج می برند هشدار که در مواجه با کرونا بیشتر احتیاط کنند.
آیا ابتلا ی مجدد پس از بهبودی به کرونا ممکن است؟
رییس مرکز تحقیقات بیماری های مزمن تنفسی گفت: تحقیقات نشان می دهد، افرادی که یکبار به ویروس کرونا مبتلا شدند، نسبت به آن ایمنی پیدا میکنند.
آشنایی با انواع دستکشها، ایمنی و کاربرد آنها
با توجه به شروع بیماری کرونا و لزوم انجام حفاظت فردی بهویژه برای کادر پزشکی، توجه همکاران عزیز را به نکات زیر درخصوص استفاده از دستکش های بهداشتی جلب میکنیم.
از دست دادن حس بویایی و چشایی، یکی دیگر از علائم احتمالی کرونا
جراح متخصص گوش و حلق و بینی دانشگاه با اشاره به این که افت سطح بویایی و چشایی، شکایت مهمی است که با شیوع کرونا بسیارشایع شده گفت: احتمال این فرضیه وجود دارد که این ویروس در بدن بعضی از افراد با افت حس چشایی و بویایی واکنش نشان می دهد.
امنیت بیشتر در مقابله با کرونا؛
با خواب منظم، تغذیه سالم و سیستم ایمنی قوی تر
متخصص تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با اشاره به این که عوامل متعددی بر سیستم ایمنی بدن درمقابل انواع بیماریها از جمله کرونا تاثیرگذار است گفت: داشتن روحیه قوی و شاد، خواب کافی و منظم و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر برارتقا سطح سیستم ایمنی افراد است.
تاکید متخصص داروسازی بالینی دانشگاه:
مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا کمک کننده نیست
متخصص داروسازی بالینی دانشگاه گفت: افرادی که در گروههای در معرض خطر قرار ندارند، صرفا می توانند با تغذیه مناسب بدن خود را در مقابل بیماری های ویروسی مقاوم کنند و به هیج عنوان نیاز به مصرف مکمل خاصی ندارند.
راهنمای شستشو و ضدعفونی میوه، سبزیجات و خشکبار برای جلوگیری از ابتلا به کروناویروس
میوهها و سبزیجات بخش بزرگ و مهمی از سبد غذایی هر خانوار را شامل می شود. در دوران پاندمی کرونا، ضروری است که روش صحیح شستشو و ضدعفونی آنها را بدانیم.