آیا من مبتلا به کرونا هستم؟ آیا باید به بیمارستان مراجعه کنم؟
در صورتی که علایم تنفسی شبیه به سرماخوردگی دارید، میتوانید از این راهنمای ساده استفاده کنید. هدف این است که فقط در صورت نیاز، به پزشک و بیمارستان مراجعه کنیم. چرا که درمان خاصی برای سرماخوردگی وجود ندارد و در بیمارستان کار ویژهای برای سرماخوردگی انجام نمیشود. اما محیط بیمارستان یک محیط آلوده به حساب میآید و ممکن است دچار آلودگیهای جدید بشویم.
دستورالعمل کشوری کرونا ویروس جدید: مراقبت، كنترل عفونت، تشخيص آزمايشگاهی، درمان و ارجاع بيماران - نسخه بهمن ۹۸
شامل مراقبت، كنترل عفونت و مواد ضدعفونی كننده، تشخيص آزمايشگاهی، درمان و ارجاع بيماران مشكوک، محتمل و قطعی همراه با توصيههای سلامت محيط و كار.
در مصاحبه با دکتر عابدینی فوق تخصص ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
کدام اقشار در برابر آلودگی هوا آسیب پذیرترند؟
آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت است که باعث افزایش احتمال بروز عوارضی همچون سکته مغزی، بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های مزمن تنفسی، سرطان و کم هوشی می شود، اما می توان با راهکارهایی از بروز برخی از این عوارض در امان ماند.
درباره تکنولوژی PET-CT بیشتر بدانید
در مصاحبه با رئیس بخش تصویربردای بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
در مصاحبه با رئیس بخش تصویربردای بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
21 آبان ماه؛ روز جهانی پنومونی (عفونت ریه)
بیماریهای پنوموکوکی اولین بیماریهای عفونی کشنده در سراسر دنیا
بر طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، بیماریهای پنوموکوکی اولین بیماریهای عفونی کشنده در سراسر دنیاست و سالانه بیش از یک میلیون کودک زیر 5 سال بر اثر ابتلا به بیماریهای پنوموکوکی جان خود را از دست می دهند.
به مناسبت روز جهانی رادیویولوژی برگزار شد:
دکتر بخشایش کرم:كاربرد تکنولوژی رادیولوژی تلفیقی از علم و هنر
جشن روز رادیولوژی با حضور جمعي از اساتيد ، پزشكان ،مديران و مسئولين و كاركنان مركز پزشكي دكتر مسيح دانشوري شنبه 18 آبان ماه در سالن همایش امیر کبیر برگزار شد.
روي خط نهمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی ، مراقبتهای ویژه و سل
تشخیص سرطان ریه در مراحل اولیه بوسیله غربالگری
به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، دکتر محمد علی صدوقی متخصص داخلی، فوق تخصص ریه و مراقبت های ویژه و فوق تخصص اینترونشنال ریه از کشور آمریکا در حاشیه چهارمین روز این کنگره در مصاحبه با روابط عمومی گفت: تشخیص و درمان گره های ریوی، تشخیص و درمان بیماری های پلور دو موضوعی بود که در این کنگره به آن پرداختم.
روي خط نهمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل
تبادل اطلاعات بین پزشکان ایرانی و سایرکشورهای مختلف از دستاورهای مهم کنگره
به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، دکتر رامیار مهدوی فوق تخصص اینترنشنال ریه، رئیس بخش اینترونشال ریه در دانشگاه USC در لوس آنجلس آمریکا در حاشیه چهارمین روز این کنگره در مصاحبه با روابط عمومی گفت:
روي خط نهمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی ، مراقبتهای ویژه و سل
پرفسور لئوکندرمن: پوشش محورهای بیماریهای ریوی در این کنگره بسیار ارزشمند بود
به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، پرفسور لئوکندرمن Leo Koendermanمتخصص ایمونولوژی بیماران ریوی و عضو دانشکده پزشکی از کشور هلند سخنرانی مبسوطی در مورد ائوزینوفیلی و بیماری انسدادی مزمن COPD در این کنگره داشت.
روي خط نهمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی ، مراقبتهای ویژه و سل
اعلام همکاری با بخش های آنکولوژی و متخصصان آنکولوژیست ایرانی
به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، پرفسور ربرت پریکر Robert Pirkerاز کشور اتریش و متخصص آنکولوژیست ریوی در حاشیه این کنگره گفت: سابقه و فعالیت اصلی من به عنوان متخصصین آنکولوژی است و همچنین نزدیک به 25 سال است که روی مبحث درمان سرطان ریه فعالیت می نمایم.