دَمسنجی یا اسپیرومتری روشی رایج برای اندازهگیری حجم و ظرفیت ریهها در بیماران ریوی مانند آسم، بیماریهای ریوی انسدادی مزمن (COPD) و بیماریهای تحدیدی ریوی است.
توجه به توصیههای ساده تغذیهای در وعدههای افطار و سحر میتواند روزه داران را به منظور دریافت منافع جسمی و بهره مندی از مزایای روحانی این ماه مبارک یاری کند.
متخصص بیماری های عفونی دانشگاه درباره مصرف کورتون برای درمان کووید ۱۹، گفت: کورتون یک شمشیر دو لبه است و با تضعیف سیستم ایمنی بدن هم می تواند آثار بیماری کووید۱۹ را کم کند و هم اینکه ممکن است باعث شود بدن نتواند در برابر ویروس مقابله کند.
رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر با اشاره به این که حداقل زمان، ایمنی زایی بدن در برابر کرونا بعد از واکسینه شدن حدود دو هفته بعد از تزریق دوز دوم است، گفت: واکسیناسیون دلیلی برعدم رعایت پروتکل های بهداشتی نیست بنابراین بعد از واکسینه شدن همچنان ماسک بزنید و پروتکل ها را رعایت کنید.
افراد در زمان مراجعه به مراکز درمانی ارایه دهنده خدمات واکسن کرونا ضمن رعایت توصیه های ارایه شده توسط نیروهای بهداشتی و درمانی، باید به چند نکته مهم توجه کنند.
با توجه به به اهمیت انکار ناپذیر تغذیه در مبتلایان به کرونا، این بیماران باید با توجه به شرایط بیماری و علایم خود تغذیه مناسبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تسریع در روند درمان داشته باشند.
بیماران مبتلا به کرونا باید تا حد امکان از سرویس بهداشتی مجزا استفاده کنند و در صورت عدم امکان، پس از هر بار استفاده بیمار، سرویس بهداشتی با محلول هیپوکلریت ۱% ضد عفونی شود.
با توجه به این که خانواده ها در اپیدمی کرونا بیشتر در منزل می مانند توجه به تمام گروه های مغذی هرم غذایی در آماده سازی وعده های غذایی روزمره تاکید می گردد.
روانشناس مرکز مشاوره دانشجویان دانشگاه استرس و اضطراب در ایام امتحانات را باعث کاهش عملکرد و عدم تمرکز دانشجویان برشمرد و به تبیین راهکارهایی برای مدیریت استرس در ایام امتحانات مجازی در پاندمی کرونا پرداخت.