نمايش اخبار

کورتون؛ شمشیری دو لبه برای درمان کرونا/ از قطع خودسرانه و ناگهانی کورتون بپرهیزید
متخصص بیماری های عفونی دانشگاه درباره مصرف کورتون برای درمان کووید ۱۹، گفت: کورتون یک شمشیر دو لبه است و با تضعیف سیستم ایمنی بدن هم می تواند آثار بیماری کووید۱۹ را کم کند و هم اینکه ممکن است باعث شود بدن نتواند در برابر ویروس مقابله کند.
 ١٤٠٠/٠٣/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
پس از تزریق واکسن کرونا همچنان ماسک بزنید
رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر با اشاره به این که حداقل زمان، ایمنی زایی بدن در برابر کرونا بعد از واکسینه شدن حدود دو هفته بعد از تزریق دوز دوم است، گفت: واکسیناسیون دلیلی برعدم رعایت پروتکل های بهداشتی نیست بنابراین بعد از واکسینه شدن همچنان ماسک بزنید و پروتکل ها را رعایت کنید.
 ١٤٠٠/٠٣/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
نکاتی که باید در هنگام تزریق واکسن به آنها توجه کنید
افراد در زمان مراجعه به مراکز درمانی ارایه دهنده خدمات واکسن کرونا ضمن رعایت توصیه های ارایه شده توسط نیروهای بهداشتی و درمانی، باید به چند نکته مهم توجه کنند.
 ١٤٠٠/٠٣/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
در دوران نقاهت کرونا برای بهبودی سریع تر چه مواد غذایی را مصرف کنیم؟
با توجه به به اهمیت انکار ناپذیر تغذیه در مبتلایان به کرونا، این بیماران باید با توجه به شرایط بیماری و علایم خود تغذیه مناسبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تسریع در روند درمان داشته باشند.
 ١٤٠٠/٠٢/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
از بیمار كرونایی در منزل چگونه مراقبت كنیم؟
بیماران مبتلا به کرونا باید تا حد امکان از سرویس بهداشتی مجزا استفاده کنند و در صورت عدم امکان، پس از هر بار استفاده بیمار، سرویس بهداشتی با محلول هیپوکلریت ۱% ضد عفونی شود.
 ١٤٠٠/٠٢/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
با پرهیز از پرخوری افسردگی را از خود دور کنید/ توصیه های تغذیه ای در دوران نقاهت کرونا
با توجه به این که خانواده ها در اپیدمی کرونا بیشتر در منزل می مانند توجه به تمام گروه های مغذی هرم غذایی در آماده سازی وعده های غذایی روزمره تاکید می گردد.
 ١٤٠٠/٠١/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
سال نو مبارک
 ١٣٩٩/١٢/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
چگونه استرس ناشی از امتحانات مجازی در پاندمی کرونا را مدیریت کنیم
روانشناس مرکز مشاوره دانشجویان دانشگاه استرس و اضطراب در ایام امتحانات را باعث کاهش عملکرد و عدم تمرکز دانشجویان برشمرد و به تبیین راهکارهایی برای مدیریت استرس در ایام امتحانات مجازی در پاندمی کرونا پرداخت.
 ١٣٩٩/١٢/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارتقاء مرتبه یکی از اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات بیماری های مزمن تنفسی
معاون آموزشی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از ارتقاء مرتبه دکتر سیدمحمد سیدمهدی از اعضای هیات علمی این مرکز خبر داد.
 ١٣٩٩/١٢/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
چگونه عوارض پوستی ماسک های تنفسی را كاهش دهيم؟
متخصص پوست و موی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به عوارض پوستی ناشی از مصرف ماسک های تنفسی، بر عدم استفاده از کرم ها و محصولات آرایشی در هنگام استفاده از ماسک تاکید کرد.
 ١٣٩٩/١١/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

صفحه اصلي > نمايش اخبار

مرکز تحقیقات بیماری های مزمن تنفسی

آدرس : تهران - داراباد، بیمارستان مسیح دانشوری

تلفن : 27122024 -021

پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

پیوند های مهم

© تمامی حقوق این سایت متعلق به مرکز آموزشی، پژوهشی، درمانی سل و بیماری های ریوی دکتر مسیح دانشوری می باشد.

آخرین بروز رسانی: 1398/06/16، 10:07